€ 250,-per lip

Lippen gedaan door Frank Buccafurno
in de Prins Hendrik Clinic

Lipvergroting

Lipvergroting - Lippen opvullen kan de lippen een nieuwe look geven met behoud van de natuurlijke vorm. Eerst worden uw wensen en verwachtingen voor de vorm en het uiterlijk van uw lippen met u besproken.

U wordt geïnformeerd over de procedure en wat u redelijkerwijs kunt verwachten. Lipvergroting duurt ongeveer een half uur. Van tevoren wordt een verdovende crème op uw lippen aangebracht.

Als u vragen heeft over deze procedure of onze kliniek wilt bezoeken, bel of mail ons voor een afspraak.

Wanneer moet u lipvergroting overwegen?

Veroudering is het probleem waarmee we allemaal in het leven worden geconfronteerd. Het is onvermijdelijk. Een van de oorzaken van veroudering is het verlies van collageen. Ouder wordende lippen kunnen minder volume hebben dan men wenst.

Collageen is een belangrijk onderdeel van uw huid. Het speelt een rol bij het versterken van de huid en kan de elasticiteit en hydratatie ten goede komen. Naarmate u ouder wordt, produceert uw lichaam minder collageen, wat leidt tot een droge huid en de vorming van rimpels. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat collageensupplementen de veroudering van uw huid kunnen vertragen door rimpels en droogheid te verminderen.

Glycine is het meest voorkomende aminozuur in collageen, een structureel eiwit dat verschillende gezondheidsvoordelen heeft, ook voor je huid, gewrichten en botten. Het is aangetoond dat het aanvullen van collageen de gezondheid van de huid ten goede komt.

Proline is samen met het aminozuur lysine en vitamine C essentieel voor de vorming van gezond collageen en kraakbeen. Het behoudt de flexibiliteit van zowel spieren als gewrichten en helpt verslapping en rimpels te verminderen die gepaard gaan met UV-blootstelling en normale veroudering van de huid.

Bij de Prins Hendrik Clinic gebruiken we een hyaluronzuurvuller die Glycine en Proline bevat

Wat deze aminozuren doen voor de filler, is om het product vloeibaarder te maken, wat meer volume en langdurige resultaten geeft.

Al deze ingrediënten van deze filler helpen rimpels en droogheid van het gezicht en de lippen te verminderen. Lipvergroting met deze filler geeft een dikke, gladde lip met die X-factor. De huid op de lip is iets strakker, maar niet worstachtig; het heeft het vermogen om elasticiteit en een normaal uiterlijk aan de lippen te geven. Dit is lipvergroting op zijn best. Deze filler is geweldig voor het vullen van de neus-labiale plooien, orale commissuren, kaaklijn en wangen in een liquid facelift.

In deze moderne behoefte om er op onze best uit te zien en het verouderingsproces te vertragen, zullen wij bij de Prins Hendrik Clinic de beste producten gebruiken om u er jonger uit te laten zien. En die altijd belangrijke lippen worden verzorgd met onze Prins Hendrik Clinic Lipvergroting.

Lipvergroting - Lippen opvullen in Amsterdam

Prins Hendrik Clinic in Amsterdam werkt met een specialist die jarenlange ervaring heeft opgebouwd met de behandeling lipvergroting. Dankzij zijn expertise, de ervaring en onze hoogwaardige producten bent u voor het opvullen van uw lippen bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen over de lipvergroting of wilt u graag een bezoek brengen aan onze kliniek in Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor

Na

Voor

Na

Lipvergroting
Lippen opvullen
Lipvergroting
Lipvergroting
Lippen opvullen
Lippen opvullen Lipvergroting
Lippen opvullen
Lipvergroting
Lippen opvullen
Lippen opvullen
Lippen opvullen
Lippen opvullen Lipvergroting
Lippen opvullen
Lipvergroting
Lipvergroting
Lipvergroting
Lippen opvullen
Lippen opvullen Lipvergroting

 

Procedures uitgevoerd door Frank Buccafurno

Voor

Voor

Voor

Voor

Voor

Voor

Voor

Voor

Voor

Na

Na

Na

Na

Na

Na

Na

Na

Na

 

Procedures done by Frank Buccafurno