NIEUWE BEHANDELING
PROFHILO

- de nieuwste huidvernieuwingsbehandeling

- levert resultaten op in slechts 2 sessies, met een tussenpoos van 4 weken.


€600
Lees verder
AANBIEDING
LIQUID FACELIFT
+ Een liquid facelift;

+ Plus neus mondhoek plooi met hyaluronzuur;

+ Plus marionton mondhoek plooi met hyaluronzuur;

+ Plus 3 regios Botox;
€1400,-
€900,-!
_________
Lees verder
Voor de behandeling...
...en na!
Consult € 30. Als u daarna besluit tot
behandeling over te gaan, wordt dit bedrag
in mindering gebracht op prijs van de behandeling.

Liquid Facelift

Liquid Facelifts? Een alternatief voor chirurgische ingreep?

Een toenemend aantal cliënten vraagt om minder agressieve behandelingen om hun uiterlijk te verbeteren. De technische vaardigheden en grootte verscheidenheid aan materiaal dat nu beschikbaar is maakt het mogelijk om een zg liquid facelift uit te voeren., Bij de liquid facelift wordt een niet permanente filler gebruikt op basis van hyaluronzuur. Deze filler wordt in het wang gebied ingebracht om een door de leeftijd ontstaan verlies aan volume te corrigeren .De behandeling kan eventueel worden aangevuld met een Botox/Dysport behandeling om een nog beter en uitgebreider resultaat te verkrijgen.

 

Waarom kiezen voor een liquid facelift?

Fillers op basis van hyaluronzuur kunnen een alternatief zijn voor plastische chirurgie. Sommige patiënten wensen geen chirurgische ingreep, hebben contra-indicaties of zien op tegen de post-operatieve periode. Door het gebruik van fillers kan tijdelijk een bijna even goed resultaat worden behaald als met plastische chirurgie. Gelaatstrekken zullen verbeteren, maar zullen niet volledig veranderen of permanent veranderen. Het hermodelleren van het gezicht met dermale fillers vraagt om regelmatig onderhoud De resultaten blijven meestal voor 3 tot12 maanden zichtbaar zodra het gewenste resultaat is bereikt. Dermale vullers geven een zeer bevredigend resultaat met minimaal invasieve behandeling.

Injecteerbare dermale fillers, zoals gebruikt bij een liquid facelift, zijn bij uitstek geschikt voor de behandeling van verouderingsverschijnselen zoals rimpels en contourdefecten. Het is een goed en betaalbaar alternatief voor chirurgische ingrepen voor klanten die op zoek zijn naar een veilige, minimaal invasieve manier om een jonger voorkomen te krijgen en te behouden.

Belangrijke punten: A: De combinatie behandeling van dermale fillers met Botox/Dysport maken het mogelijk om een esthetisch resultaat te krijgen dat vergelijkbaar is met meer invasieve procedures. B: Het effect van Botulinum toxine en dermale fillers kan ondersteund worden door bv Infini RF behandeling om van binnenuit door collageen stimulatie, een huid verjonging en verstrakking te bewerkstelligen, Daarnaast verbetert het pigmentvlekken, rimpels en acne littekens. De idee is om zowel de rimpels en vouwen, als de door zonneschade veroorzaakte veroudering te verbeteren.

 
Liquid Facelift Voor

Liquid Facelift Voor

Liquid Facelift Na

Liquid Facelift Na

Liquid Facelift Voor

Liquid Facelift Voor

Liquid Facelift Na

Liquid Facelift Na 


Procedures uitgevoerd door Frank Buccafurno