NIEUWE BEHANDELING
PROFHILO

- de nieuwste huidvernieuwingsbehandeling

- levert resultaten op in slechts 2 sessies, met een tussenpoos van 4 weken.


€600
Lees verder
AANBIEDING
LIQUID FACELIFT
+ Een liquid facelift;

+ Plus neus mondhoek plooi met hyaluronzuur;

+ Plus marionton mondhoek plooi met hyaluronzuur;

+ Plus 3 regios Botox;
€1400,-
€900,-!
_________
Lees verder
Voor de behandeling...
...en na!
Consult € 30. Als u daarna besluit tot
behandeling over te gaan, wordt dit bedrag
in mindering gebracht op prijs van de behandeling.

Profhilo

profhilo

57 jaar oud

Profhilo wordt vervaardigd door IBSA Farmaceutici Italia in een door de Amerikaanse FDA goedgekeurde site in Italië. Het wordt beschouwd als veilig, effectief en "een echte doorbraak" in de geneeskunde tegen veroudering.

IBSA's hyaluronzuur is een ultrazuiver hyaluronzuur, geproduceerd via een gepatenteerd biofermentatieproces, dat wereldwijd wordt beschouwd als 'topkwaliteit' in termen van zuiverheid, veiligheid en zijn hoge weerstand tegen thermische productieprocessen. Deze formulering van hyaluronzuur met verschillende molecuulgewichten in PROFHILO is gebaseerd op het concept van Hydrolift Action.

Het hyaluronzuur in Profhilo heeft geen kruisverbindingen, dus het verspreidt zich onder het huidoppervlak, verspreidt zich en zorgt voor hydratatie. Het is als een langzame afgifte van hyaluronzuur. Het helpt ook om je natuurlijke collageen te activeren.

Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die in het lichaam wordt aangetroffen en die helpt om vocht vast te houden en de productie van collageen te bevorderen. Maar naarmate we ouder worden, vertraagt ​​die productie, wat resulteert in een vermoeide, vochtarme, doffe huid met lijntjes en rimpels!

Resultaten van Profhilo behandelingen

Profilo

27 jaar oud

Profhilo is de nieuwste huidvernieuwingsbehandeling die resultaten oplevert in slechts 2 sessies, met een tussenpoos van 4 weken. Het is niet alleen ontworpen om de huidskleur, textuur, hydratatie en uitstraling te verbeteren, maar tegelijkertijd verhoogt het de stevigheid en elasticiteit, waardoor je een gezonder en jonger uitziende teint krijgt. Profhilo is een nieuwe generatie hyalurongel die een dramatische verbetering van de weefselkwaliteit oplevert en een aanvulling is op andere esthetische behandelingen en huidvullerprocedures.

Kort na uw eerste behandeling zult u eerst wat zichtbare resultaten zien. U zult eerst een gloed van uw gezicht opmerken, dat er meer gehydrateerd uitziet en uw make-up zal er meer vlekkeloos uitzien. Ook zult u een verhoogde hydratatie en verbetering van de lijntjes en rimpels zien. Maar het is na de tweede behandeling dat u meer verbetering zult merken, rond de 8 weken, met het liften en verstevigen van de huid.

Overzicht Profhilo behandeling

Proceduretijd20 minuten
Hoe lang duurt het voordat u resultaten ziet?6 weken
BijwerkingenDeze zijn zeldzaam. Af en toe kunt u bultjes hebben na de behandeling. Het kan tot 24 uur duren voordat dit is opgelost. U kunt een blauwe plek krijgen.
Aantal behandelingenU heeft uw eerste behandeling nodig, gevolgd door een tweede, 1 maand later. Daarna moet u uw resultaat behouden met één behandeling per 6 maanden.
Duur van de resultatenLangdurige resultaten als u uw behandeling iedere 6 maanden herhaalt.
VerdovingGeen Vereist
Kosten€ 600 voor beide behandelingen
NazorgVermijd make-up gedurende 6 uur, SPF word aangeraden