NIEUWE BEHANDELING
PROFHILO

- de nieuwste huidvernieuwingsbehandeling
- levert resultaten op in slechts 2 sessies, met een tussenpoos van 4 weken.


€600
Lees verder
AANBIEDING
LIQUID FACELIFT
+ Een liquid facelift;
+ Plus neus mondhoek plooi behandeling met hyaluronzuur;
+ Plus marionton mondhoek plooi behandeling met hyaluronzuur;

€1400,-

€900,-!
_________
Lees verder

Injectables behandelingen in Amsterdam

Wellicht heeft u de medische term injectables wel eens horen vallen. De term staat in het Nederlands voor inspuitingen maar de meest gebruikte benaming is fillers. Bij de Prins Hendrik Clinic in Amsterdam wordt momenteel gebruik gemaakt van verschillende soorten injectables. Hiermee zijn wij in staat om in te spelen op de wensen van de cliënt. Binnen onze kliniek wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hyaluronzuur injectables deze zijn van tijdelijke aard. De reden hiervoor is dat permanente injectables mogelijke bijwerkingen kunnen veroorzaken. Omdat het resultaat en de gezondheid van cliënt bij ons hoog in het vaandel staan, maken wij geen gebruik van deze producten.

Het product Botox/Dysport

Botox/Dysport is een van de producten waar Prins Hendrik Clinic momenteel gebruik van maakt. Botox/Dysport wordt ingezet om uiteenlopende klachten te behandelen. Hierbij kunt u denken aan fronsrimpels, kraaienpootjes, voorhoofdrimpels, de mondhoeken, bunnylines, gummysmiles en een wenkbrauw of neklift. Er is ook een behandeling met Botox/Dysport mogelijk voor overmatig zweten. (Hyperhydrosis) Het product wordt al voor geruime tijd gebruikt binnen de cosmetische branche zonder ernstige bijwerkingen. Hierdoor bent u dus verzekerd van een veilige en doelgerichte behandeling. Na een behandeling met Botox/Dysport kunt u binnen 2 – 5 dagen al wat verschil gaan zien in het behandelde gebied na 2 weken is er sprake van een eind resultaat.

Het gebruik van Hyaluronzuur

In de injectables is het zogeheten hyaluronzuur verwerkt wat van nature aanwezig is in ons lichaam. Bij de Prins Hendrik Clinic in Amsterdam wordt op een veilige en gedoseerde manier gebruik gemaakt van het product. Om uw wensen in kaart te brengen zullen wij voorafgaand aan de behandeling enkele vragen stellen. Hierdoor kunnen wij de behandeling perfect afstemmen op uw gezicht en uw wensen. Het effect van een behandeling met hyaluronzuur is doorgaans gelijk zichtbaar. Prins Hendrik Clinic werkt uitsluitend met een specialist die een jarenlange ervaring heeft opgebouwd met het gebruik van de diverse injectables. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van een veilige en succesvolle rimpelbehandeling. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen over het gebruik van injectables? Neem dan gerust contact met ons op.

Injectables
Injectables