Liquid facelift aanbieding voor wie voor minder, mooi wil zijn.

No Comments

U heeft vast wel gehoord van een facelift, maar er waarschijnlijk nooit echt over nagedacht, omdat u het veel te duur vindt of omdat u er tegen opziet om een chirurgische ingreep te ondergaan. Dan is er goed nieuws voor u! Tegenwoordig kunt u een facelift ondergaan zonder operatie. Ja, u hoort het goed, geen snijden in de huid, geen langdurig herstel, maar wel een mogelijkheid om het volume van uw huid te herstellen. Maak kennis met de liquid facelift en ontdek op een goedkope manier wat deze techniek te bieden heeft dankzij onze liquid facelift aanbieding.

Een interessante liquid facelift aanbieding grijp nu uw kans.

Doordat ons lichaam naarmate we ouder worden minder en minder collageen en elastine aanmaakt, raakt het volume kwijt, onder andere in het gezicht. Raar maar waar onze schedel krimpt bij het ouder worden. De kaak valt in, evenals de slapen en onze oogkassen worden breder. Uiteindelijk hebben we te veel huid voor het weefsel dat eronder zit. Dit alles zorgt ervoor dat er rimpels en plooien ontstaan. Maar wat heeft dat nou eigenlijk te maken met een liquid facelift? Bij een liquid facelift wordt gebruik gemaakt van fillers op basis van hyaluronzuur, die het volume in uw huid tijdelijk herstellen. Hyaluronzuur is een stof die van nature in ons lichaam aanwezig is. Deze stof hydrateert de huid en voegt er volume aan toe. Bij de behandeling worden verschillende injecties gegeven, verspreid over uw gezicht. Op deze manier wordt een tijdelijk resultaat behaald dat bijna even goed is als dat van een chirurgische facelift. Dankzij de liquid facelift aanbieding op onze website spaart u niet alleen geld uit, maar zult u er opnieuw stralend mooi uitzien.

Laat u verleiden door de liquid facelift aanbieding.

Een liquid facelift is gericht op het hele gezicht. De slapen, de jukbeenderen, de neusplooi of de wangen, de mondhoeken en de kaaklijn. Het injecteren van de fillers is zo goed als pijnloos. En dankzij onze liquid facelift aanbieding, is het ook niet zo pijnlijk voor uw portemonnee.

Het mooie aan een liquid facelift is dat u er achteraf bijna geen last van heeft. Na de behandeling kunt u wat last hebben van lichte zwellingen, jeuk of een branderig gevoel. Soms houdt dit een paar dagen aan, maar meestal trekt het dezelfde dag nog weg. Heel weinig mensen reageren allergisch op de fillers met hyaluronzuur. Zoals we al schreven is het resultaat van deze liquid facelift van tijdelijke aard. De resultaten blijven maximaal een jaar zichtbaar nadat het gewenste resultaat is bereikt. Hierdoor is het nodig dat het herstellen van de huid met fillers regelmatig wordt onderhouden. Dankzij de liquid facelift aanbieding kunt u dit tegen een leuke prijs laten doen

Overweegt u een liquid facelift? Laat de prijs u niet tegenhouden en vindt op onze website de liquid facelift aanbieding voor maar €900 i.p.v. €1400. Voor de prijs van deze liquid facelift aanbieding ontvangt u:

•             Een liquid facelift;

•             Plus een neus mondhoekenplooi met hyaluronzuur;

•             Plus een marionton mondhoekenplooi met hyaluronzuur;

•             Plus 3 regio’s Botox.

En dat is nog niet alles. Naast deze liquid facelift aanbieding, krijgt u als u overgaat tot een behandeling ook nog eens het bedrag terug van €30 dat u betaalde voor uw consult.

Naast de liquid facelift aanbieding, wordt er ook korting gegeven op de prijs van andere behandelingen.

    More from our blog

    See all posts

    Leave a Comment