Waar kan de liquid facelift expert u mee helpen?

No Comments

Vooral vrouwen, maar ook steeds meer mannen gebruiken crèmes of lotions om hun gezicht strakker te maken en zo rimpels te verminderen. Ze overwegen wel eens of het mogelijk is om een facelift te ondergaan, maar gaan ervan uit dat dit alleen is weggelegd voor Hollywoodsterren. En vroeger was dat ook zo, maar tegenwoordig genieten meer en meer mensen van een facelift met als resultaat een strakker gezicht en minder rimpels.

Een facelift voor iedereen dankzij een liquid facelift expert.

Bent u zo iemand die overweegt om een facelift te ondergaan, maar ziet u op tegen een chirurgische ingreep, de lange hersteltijd of de prijs die u hiervoor moet betalen? Gelukkig voor u is er nu de liquid facelift. Dankzij de liquid facelift expert kunt u een facelift ondergaan waarbij geen mes aan te pas komt, het herstel zeer kort is en de prijs u zal verbazen.

De liquid facelift expert voor een strakke en stralende huid.

De liquid facelift expert gebruikt alleen naalden met daarin oplosbare fillers met hyaluronzuur die het volume van uw huid herstellen. Door het gebruik van deze niet permanente fillers krijgt u tijdelijk hetzelfde resultaat als een chirurgische facelift. De naaldjes die de liquid facelift expert gebruikt om op verschillende plaatsen verspreid over uw gezicht enkele injecties te geven, zijn zeer dun. Hierdoor wordt de pijn door de meeste klanten goed verdragen. Deze veilige methode die de liquid facelift expert gebruikt voor het herstellen van het volume in uw gezicht heeft een heel aantal voordelen:

•             Betaalbaar

•             Niet-chirurgisch, er wordt niet in de huid besneden

•             Korte herstelperiode

•             Geen littekens

•             Weinig tot geen complicaties

•             Aanzienlijke verbetering van gelaatstrekken

•             Rimpels en plooien verminderen

•             De huid verstevigt

Het enige nadeel van een door de liquid facelift expert uitgevoerde facelift is dat deze niet duurzaam is en jaarlijks herhaald moet worden, zodat het effect van een stralend uiterlijk blijft duren. Het resultaat blijft ongeveer 12 maanden zichtbaar.

Fillers met hyaluronzuur vullen de rimpels op en corrigeren het volume in uw gezicht. Deze niet permanente fillers maken uw huid strakker en zorgen voor een natuurlijk resultaat.

Een liquid facelift kan door de liquid facelift expert aangevuld worden met een Botox/Dysport behandeling. Dit geeft een nog beter resultaat. Dysport is een actief eiwit die de mimische spieren ontspant, spieren die de rimpels veroorzaken.

Daarnaast kan een liquid facelift expert ook gebruik maken van Infini RF (Radio Frequentie). Door gebruik te maken van deze methode worden rimpels en slappe huid minder zichtbaar gemaakt. Infini maakt het mogelijk om de huid op allerlei dieptes te behandelen zonder dat de opperhuid beschadigd wordt. Hierdoor kunnen diepe rimpels hersteld worden zonder dat er hyperpigmentatie optreedt. Micro-naalden stimuleren samen met radiofrequentie het collageen. De methode is geschikt voor elke soort huid, snel en eenvoudig en gemaakt voor het comfort van de klant.

    More from our blog

    See all posts

    Leave a Comment