Wat is de liquid facelift prijs?

No Comments

De eerste facelift werd uitgevoerd aan het begin van de twintigste eeuw. Tot de jaren 1960 werd hierbij zo goed als alleen maar huid weggenomen. Omdat zo’n chirurgische ingreep evenveel risico met zich meebrengt als een andere operatie en het herstel lange tijd in beslag neemt, wordt deze minder en minder uitgevoerd. Ook bestaat de kans dat er infecties optreden, dat er zich nabloedingen voordoen, het gezicht kan bij het beschadigen van een zenuw gedeeltelijk verlamd of gevoelloos raken en bij een operatie kunnen zich littekens voordoen. De liquid facelift heeft daarom de afgelopen jaren aan populariteit toegenomen. De kans op risico’s is bijna nihil en het herstel gaat erg snel. Op wat lichte zwellingen en blauwe plekken na heeft u nergens last van. Bovendien zijn deze slechts van korte duur en vanzelf weer verdwijnen. Om de liquid facelift prijs hoeft u het bovendien niet te laten, die ligt veel lager dan bij een chirurgische ingreep.

Liquid facelift prijs, voor de prijs moet u het niet laten.

Bent u op zoek naar een manier om uw uiterlijk snel en zonder operatie dramatisch te verbeteren zonder dat u daar een hoge prijs voor betaalt? De liquid facelift prijs hangt af van verschillende factoren. De meest bepalende hierin is de behandeling. Zo kunt u er onder andere voor kiezen om de mondhoeken te laten liften of de kaaklijn te verbeteren. Elke behandelingen heeft zijn eigen liquid facelift prijs. En hoe meer regio’s u wilt laten behandelen hoe hoger de liquid facelift prijs natuurlijk wordt.

Betaalbaar mooier dankzij de lage liquid facelift prijs.

De liquid facelift prijs ligt over het algemeen rond de €1400. Hierbij worden fillers gebruikt voor de behandeling van verouderingsverschijnselen zoals rimpels en andere foutjes in het gezicht. Zonder een al te grote ingreep, krijgt u weer een jonger voorkomen. De spieren worden verzorgd waardoor de huid weer vitaal wordt. Lijntjes en rimpels rond de mondhoeken worden opgevuld en ook wallen onder de ogen kunnen worden aangepakt met fillers. De liquid facelift prijs is afhankelijk van het product en de aantal injecties dat u nodig heeft.

De behandeling met fillers kan worden aangevuld met een Botox/Dysport behandeling waardoor het resultaat nog beter zal zijn. Hiervoor gaat de prijs natuurlijk wel omhoog. De liquid facelift prijs voor een behandeling met Botox/Dysport lite bedraagt per regio €80. Behandelingen met Botox/Dysport zijn aangepast aan de individuele wensen en noodzaak van de klant.

Om het effect van fillers en botox te ondersteunen, bieden wij ook een Infini RF behandeling aan waarbij de huid van binnenuit wordt gestimuleerd om collageen aan te maken. De liquid facelift prijs voor 3 Infini RG behandelingen in het gezicht bedraagt €1500.

De genoemde prijzen zijn richtlijnen voor de liquid facelift prijs en onderhevig aan verandering. Regelmatig hebben we namelijk aanbiedingen op onze site waardoor u minder betaalt dan de standaard liquid facelift prijs. Bent u nog niet overtuigd, wilt u meer weten over specifieke behandelingen, de liquid facelift prijs of onze promoties, neem dan eens een kijkje op onze website https://prinshendrikclinic.nl/ of meld u aan voor een afspraak. Voor een consult betaalt u €30. Als u besluit over te gaan tot een behandeling wordt dit bedrag volledig terugbetaald.

    More from our blog

    See all posts

    Leave a Comment