De liquid facelift specialist voor een niet-chirurgische facelift

No Comments

De chirurgische facelift verliest zijn populariteit aan een liquid facelift en dat heeft natuurlijk een reden. Een liquid facelift is eigenlijk een facelift die door een liquid facelift specialist wordt uitgevoerd zonder operatie. Veel mensen zien op tegen een facelift omdat het een chirurgische ingreep is en een operatie altijd bepaalde risico’s inhoudt en daarnaast ook gepaard gaat met een herstelperiode. Bovendien laat een operatie vaak littekens achter. Een liquid facelift uitgevoerd door een liquid facelift specialist is daarom een goed alternatief. Het is een techniek waarmee de liquid facelift specialist fillers injecteert op bepaalde plaatsen in het gezicht of de nek. Zonder snijden wordt een natuurlijk resultaat gecreëerd en de risico’s zijn zo goed als nihil als deze worden uitgevoerd door een liquid facelift specialist.

De huid verbeteren dankzij de hulp van een liquid facelift specialist

Door het ouder worden, verliest het gezicht collageen en elastine waardoor de huid gaat uitzakken. Het verlies van gezichtsvolume en elasticiteit heeft tot gevolg dat er rimpels, lijntjes en plooien ontstaan. Een liquid facelift specialist kan hier iets aan doen. De liquid facelift specialist maakt gebruik van niet permanente, geavanceerde fillers, die in de huid worden gespoten om het verlies aan volume te corrigeren. Met deze fillers wordt onder plaatselijke verdoving op verschillende plaatsen hyaluronzuur in de huid gespoten. Het gebruik van fillers geeft voor een bepaalde periode bijna hetzelfde resultaat als een chirurgische facelift. Dankzij de fillers zullen uw gelaatstrekken dus tijdelijk verbeteren. Het herstellen van de huid vraagt echter regelmatig onderhoud. Voor een nog beter resultaat combineert de liquid facelift specialist deze techniek met botox. Het effect van de liquid facelift in combinatie met botox kan ook nog ondersteund worden door bijvoorbeeld een behandeling met Infini RF. Hierbij wordt de aanmaak van collageen, de verjonging en verstrakking van de huid van binnenuit gestimuleerd. De resultaten van een door een liquid facelift specialist uitgevoerde behandeling blijven ongeveer 3 tot 12 maanden zichtbaar. Deze dermale fillers geven een zeer bevredigend resultaat. Door middel van een relatief simpele ingreep krijgt u de uitstraling terug die bij u hoort.

Een behandeling door een liquid facelift specialist, de voordelen

Een liquid facelift heeft vrijwel geen genezingsproces. Na de behandeling door de liquid facelift specialist moet u er wel op letten dat u niet wrijft op de plaatsen die geïnjecteerd zijn. Daarnaast is het belangrijk dat u die plaatsen goed koel houdt omdat u last kunt krijgen van blauwe plekken of zwellingen. Hier hoeft zich hier geen zorgen over te maken, de zwellingen trekken na enkele dagen weer weg. De blauwe plekken kunt u als de prikgaatjes dicht zijn, meestal enkele uren na de behandeling, camoufleren met make-up. Blootstelling aan Uv-straling kan het resultaat van de behandeling beïnvloeden, stel een bezoekje aan de sauna of zonnebank daarom minstens twee weken uit.

De voordelen van een liquid facelift gedaan door een liquid facelift specialist t.o.v. een chirurgische face lift even op een rij:

•             Geen operatie nodig

•             Geen narcose

•             Geen littekens

•             Geen hersteltijd

•             Goedkoper

Natuurlijk wil iedereen graag een frisse, stralende huid behouden. Maar de natuur gaat zijn gang en dat kunnen wij niet tegenhouden. Stoort u zich aan de rimpels in uw gezicht? Overweegt u of u een facelift of een liquid facelift wilt? Die keuze is zeer persoonlijk en afhankelijk van uw situatie. Heeft u advies opmaat nodig van een liquid facelift specialist? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

    More from our blog

    See all posts

    Leave a Comment