Liquid facelift voor en na de behandeling.

No Comments

Het nadeel van ouder worden is voor de meeste mensen: rimpels. De ene mens krijgt ze eerder dan de andere, maar komen doen ze. Negatieve invloed van roken, een uitbundige blootstelling aan zonlicht maar ook genetische aanleg, het zorgt ervoor dat een gezicht door de jaren heen verandert. Wilt u er graag lang vitaal uit blijven zien zonder daarvoor een chirurgische ingreep te moeten ondergaan? Dan is een liquid facelift misschien wel iets voor u, de facelift op maat van uw gelaat.

Een liquid facelift voor en na de behandeling, wat is het verschil?

Deze liquid facelift is geschikt voor zowel man als vrouw, ongeacht de leeftijd. Het is een vrij eenvoudige methode. Met de correcties kan uw uitstraling worden aangepast en zult u ondervinden dat uw liquid facelift voor en na een wereld van verschil maakt. Fronsrimpels vervagen zodat u er minder streng uitziet, de hartvorm van uw gelaat wordt iets meer teruggebracht voor een sympathiekere uitstraling, jukbeenderen worden opgevuld, wallen verminderd, er kan een lift van de wenkbrauwen gedaan en de neus die afhangt kan een beetje omhoog worden gewipt. Genoeg subtiele maar essentiële veranderingen die u dankzij het verschil tussen de liquid facelift voor en na volledig doen transformeren.

Het resultaat van een liquid facelift voor en na de behandeling.

Laten we eens kijken wat een liquid facelift voor en na de behandeling nog meer te bieden heeft. Een liquid facelift is de eerste facelift waarbij gebruik wordt gemaakt van fillers op basis van hyaluronzuur. De huid wordt hierdoor strakker, stralender en het zorgt ervoor dat u er weer jaren jonger uitziet. Of een liquid facelift voor en na de behandeling echt een verschil maakt is natuurlijk een goede vraag. De meest populaire gebieden in voor het verbeteren van de huid zijn de slapen, de jukbeenderen, de neuslippenplooi. Bij deze gebieden wordt het verschil tussen liquid facelift voor en na de behandeling zichtbaar doordat de natuurlijke vorm van het gezicht wordt hersteld. Maar ook de wangen, de mondhoeken en de kaaklijn kunnen worden hersteld zodat u er dankzij de liquid facelift voor en na de correctie verschillend, zeg maar beter, zult uitzien.

Doordat de fillers over verschillende gebieden verdeeld worden en doordat deze in een diepere huidlaag worden ingebracht, zult u het verschil tussen de liquid facelift voor en na het injecteren direct zien. Het geeft een heel natuurlijk resultaat. Omdat de ingespoten filler geleidelijk aan door het lichaam wordt afgebroken, blijft dit natuurlijke resultaat tot ongeveer 1 jaar na de behandeling zichtbaar en kan daarna probleemloos worden herhaald. De totale tijd tussen een liquid facelift voor en na de behandeling ligt tussen een half uur en anderhalf uur, afhankelijk van het gewenste resultaat. De behandeling is nagenoeg pijnloos omdat er in de filler een verdovingsmiddel zit. Na de behandeling kunt u direct naar huis en zelfs uw werk hervatten. De huid kan wat gevoelig zijn, opzwellen of er kunnen wat blauwe plekjes ontstaan door de prik van de naald. Zonnebaden, sauna of solarium laat u beter ook eventjes achterwegen want dat kan het resultaat van de liquid facelift voor en na beïnvloeden.

Heeft u nog vragen over de liquid facelift correctie of de verschillen van de liquid facelift voor en na de behandeling?  Op onze website https://prinshendrikclinic.nl vindt u allerlei informatie, prijzen en ook voorbeelden van foto’s met betrekking tot de liquid facelift voor en na de behandeling.

    More from our blog

    See all posts

    Leave a Comment