Een traangoot behandeling Amsterdam

No Comments

 Heeft u ook last van wallen onder uw ogen of donkere kringen en vraagt u zich af hoe u eraan komt, of liever nog hoe u ervan af komt? Er kunnen tal van oorzaken zijn die ten grondslag liggen voor het ontstaan hiervan. Enkele hiervan zijn aanleg, vermoeidheid, stress, slaapgebrek en ongezonde voeding. Maar naar mate we ouder worden, worden onze oogleden dun en krijgen we wallen en rimpels doordat de huid volume verliest en dunner wordt. Zo verschijnen de traangootjes. Deze traangootjes lopen vanaf de bovenkant van uw neus richting de ogen en kunnen al ontstaan rond de leeftijd van 30 jaar. Niet leuk dus, maar als u zich ergert aan uw traangoot kan een traangoot behandeling Amsterdam uitkomst bieden.

Wat kan een traangoot behandeling Amsterdam voor u betekenen?

Vroeger was een traangoot behandeling Amsterdam erg lastig, maar tegenwoordig ligt het anders.

Met een traangoot behandeling Amsterdam wordt de huid gecorrigeerd door fillers. Hierdoor zal de vermoeide of trieste blik die u al een tijdje had, verdwijnen en zult u weer een uitgeruste uitstraling krijgen. Er bestaan permanente en niet-permanente fillers, maar het is aangeraden om bij een traangoot behandeling Amsterdam te gaan voor niet-permanente fillers. Het is namelijk zo dat er bij permanente fillers gebruik wordt gemaakt van niet-natuurlijk materiaal wat voor problemen kan zorgen in de huid. Niet-permanente fillers daarentegen worden naarmate de tijd verstrijkt, afgebroken door uw lichaam. Jammer, want dat houdt in dat u de behandeling toch wel jaarlijks moet herhalen, maar daar staat tegenover dat het niet onomkeerbaar is zoals bij permanente fillers. Bevalt de Traangoot behandeling Amsterdam je niet, dan is dat in elk geval geen probleem.

Geen of weinig complicaties met een traangoot behandeling Amsterdam

De fillers die gebruikt worden voor een traangoot behandeling Amsterdam bestaan uit hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een van de bouwstenen van het lichaam waardoor er geen risico bestaat op allergieën of overgevoeligheid en het geeft een heel natuurlijk resultaat. Hyaluronzuur trekt vocht aan en zorgt er zo voor dat de huid weer gehydrateerd raakt. Het mooie is dat als het wordt geïnjecteerd u direct meer volume krijgt en juist op de plaats waar u het wilt. Fillers met hyaluronzuur zorgen voor soepelheid en veerkracht, ze vullen rimpels en plooien op een veilige manier. Het is erg gewild, omdat het bijna geen complicaties met zich meebrengt. De klanttevredenheid ligt dan ook erg hoog.

Na de traangoot behandeling Amsterdam is het nodig dat u de huid laat rusten, niet wrijven, geen make-up en zeker geen gezichtsbehandeling. Zo blijft de filler mooi op zijn plaats en kan de huid na de behandeling mooi herstellen. Als de huid wat rood wordt of zwelt, zal dit na enkele dagen vanzelf weer verdwijnen.

Een traangoot behandeling Amsterdam is geschikt voor de kwetsbare huid onder uw ogen, maar moet wel met kennis van zaken gedaan worden. Het vraagt veel expertise want de huid onder de ogen is zeer delicaat. Hoewel er weinig tot geen complicaties voorkomen en de behandeling minder dan een uur in beslag neemt, is het toch goed om serieus na te denken over een traangoot behandeling Amsterdam. Maak steeds een keuze op basis van goede informatie die u krijgt van de behandelende arts en neem zeker geen overhaaste beslissing.    More from our blog

    See all posts

    Leave a Comment