Een traangoot behandeling Nederland

No Comments

Heeft u al ooit gehoord van het traangootje? Het is het geultje tussen de ooghoek en het bovenste deel van de wang. De plaats waar de wallen en rimpels ontstaan doordat u volume verliest bij het ouder worden. Het traangootje kan al ontstaan rond je 30e. Doordat de huid dunner wordt, worden de onderliggende bloedvaten zichtbaar en kan de huid een blauwige kleur krijgen. Dit alles zorgt ervoor dat u een vermoeide uitdrukking krijgt op uw gezicht. Dankzij een traangoot behandeling Nederland krijgt uw huid opnieuw volume en komt uw uitgeruste uitstraling terug.

Weg met rimpels dankzij een traangoot behandeling Nederland

Een traangoot behandeling Nederland gebeurt door middel van fillers. Fillers helpen om het gezicht te corrigeren en weer een strakke, jonge uitstraling te krijgen. Doordat de filler in de traangootzone wordt aangebracht, wordt de huid van binnenuit opgevuld waardoor de diepte van het geultje veel minder wordt. Door gebruik te maken van niet permanente fillers op basis van hyaluronzuur, een lichaamseigen stof, bestaat er weinig tot geen risico op overgevoeligheid. Dankzij een traangoot behandeling Nederland met deze stof krijgt u een natuurlijk resultaat.

Een traangoot behandeling Nederland voor uitgeruste uitstraling

Bij fillers denkt u misschien al snel aan Botox, maar dat is absoluut niet hetzelfde. Botox (ofwel botuline toxine type A) blokkeert de signaaloverdracht tussen de zenuw en de spier, zodat deze niet meer kan aanspannen en rimpels verdwijnen. Hier gaat het om dynamische rimpels die ontstaan door spieraanspanning. Fillers die worden gebruikt voor traangoot behandeling Nederland vullen statische rimpels (ontstaan door ouderdom) op. Dat zijn de rimpels die je ziet als er geen spieraanspanning is.

De fillers die tegenwoordig gebruikt worden voor traangoot behandeling Nederland bestaan zoals hierboven al genoemd uit hyaluronzuur. Vroeger werd deze stof uit hanenkammen verkregen, maar tegenwoordig wordt dit in laboratoria gemaakt. Hyaluronzuur is een vloeistof die in de huid wordt geïnjecteerd en deze vervolgens verstevigt. Belangrijk is dat het bij de traangoot behandeling Nederland gaat om niet permanente fillers. Permanente fillers bestaan uit onnatuurlijk materiaal en kunnen abcessen, ontstekingen en verhardingen in de huid veroorzaken. Niet permanente fillers worden door ons lichaam beetje bij beetje afgebroken en hebben daardoor een tijdelijke werking van ongeveer 6 tot 24 maanden.

Hoewel er bij het gebruik van fillers voor een traangoot behandeling Nederland gelukkig zeer weinig complicaties voorkomen, het is een medische ingreep waarbij er altijd een kans bestaat tot complicaties. Denk hierbij aan roodheid, zwelling, pijn, bulten, … Meestal lossen deze complicaties zich van zelf weer op anders verdwijnen ze als sneeuw voor de zon met het enzym hyaluronidase wat ook gebruikt wordt als u niet tevreden bent van de traangoot behandeling Nederland.

Het spreekt voor zich dat u een specialist zoekt voor de traangoot behandeling Nederland. Hoewel de behandelingen in Nederland door alle artsen uitgevoerd mogen worden, wil dat nog niet zeggen dat elke arts bekwaam is om de behandeling uit te voeren.

Denk ook goed na of u echt een traangoot behandeling Nederland wilt laten uitvoeren. Maak een weloverwogen keuze en laat u niet beïnvloeden door anderen. Vraag advies aan een ervaren arts en kijk of hij dezelfde ideeën heeft als jij want het is belangrijk dat je vertrouwen hebt in de arts. Als je twijfelt, neem dan wat langer de tijd om na te denken over een traangoot behandeling Nederland.

    More from our blog

    See all posts

    Leave a Comment