Wat kunt u verwachten van een traangoot behandeling specialist?

No Comments

Vragen mensen ook regelmatig aan u hoe het komt dat u er zo vermoeid uitziet? Heel vervelend als u zich helemaal niet vermoeid voelt. Naarmate we ouder worden, wordt onze huid dunner, slapper en ontstaan er rimpels. Door het volumeverlies kunnen er ook donkere kringen en wallen rond de ogen ontstaan. Ook de traangoot ontstaat, het geultje dat vanuit de binnenste ooghoek richting de wang loopt. Allemaal redenen waardoor we er vermoeid uit kunnen zien. Laat de traangoot behandeling specialist aan het werk, zodat u er weer stralend en uitgerust uit komt te zien.

Hoe gaat een traangoot behandeling specialist te werk?

De traangoot behandeling specialist zal in de meeste gevallen het volumetekort aanvullen met een filler. Een gel met hyaluronzuur die het volume van de huid op een natuurlijke manier corrigeert. De traangoot behandeling specialist zal de filler onder de ogen met een dunne naald injecteren, in de filler zit een verdovingsmiddel waardoor verdoven van de huid niet nodig is. De huid zal strakker staan, maar het ziet er nooit onnatuurlijk uit. Het leuke aan een filler behandeling is dat u daarna gewoon terug aan het werk kunt gaan.

Kan een traangoot behandeling specialist mij helpen?

U kunt kiezen voor permanente fillers of niet permanente fillers. Meestal wordt er gekozen voor niet permanente fillers. Het voordeel hiervan is dat uw lichaam de filler langzaam maar zeker afbreekt, waardoor het resultaat niet blijvend is en u de klok altijd kunt terug draaien als het resultaat u niet bevalt. Een ander voordeel is dat de behandeling minder dan een uur in beslag neemt. Het effect ervan blijft ongeveer een jaar zichtbaar.

Als de traangoot behandeling specialist de behandeling heeft voltooid, moet de huid tot rust komen en is het aangeraden om niet te veel op de behandelde plekken te wrijven, zodat de filler op zijn plaats blijft. Ook make-up is even uit den boze en moet u minstens zes uur na de behandeling vermijden om het risico op infecties te voorkomen. Er zijn tenslotte kleine gaatjes in de huid ontstaan door de naalden, kleine wondjes. Nadat de traangoot behandeling specialist de fillers heeft geïnjecteerd, is ook een gezichtsbehandeling minstens twee weken ten stelligste af te raden. Bescherm uw huid tegen de zon, als u toch in de zon moet gaan gebruik dan op zijn minst een beschermingsfactor dertig, zodat de huid goed beschermd is.

Als uw huid door de traangoot behandeling specialist behandeld is met fillers is het mogelijk dat er zich complicaties voor doen. Alhoewel, als u de behandeling over laat aan een bekwame traangoot behandeling specialist wordt het risico tot een minimum beperkt. Als we spreken over complicaties hebben we het over roodheid van de huid, zwelling, branderige pijn en eventueel blauwe plekjes waar de injectie plaatsvond. Dit zal normaal gezien binnen enkele dagen vanzelf wegtrekken. Gelukkig komt dit bijna niet voor na een filler behandeling door een traangoot behandeling specialist.

U vraagt zich misschien af of een traangoot behandeling specialist u kan helpen en of het een geschikte behandeling is voor u? Een behandeling met fillers is een persoonlijke keuze. Laat u daarom niet beïnvloeden door anderen. Als u twijfelt, neemt u het best contact op met een traangoot behandeling specialist die u kan adviseren en al uw vragen beantwoorden.

    More from our blog

    See all posts

    Leave a Comment